HTML koder i en salig röra

Då var det dags igen då. Uppdatera är numera det enda jag tänker på.
Hänt idag då? Inte så mycket, jobbat hela dagen. Det är förresten en sak som upptar mina tankar väldigt ofta, jobbet alltså. Jag borde skämmas. Börjar få resturangchefssyndrom. Börjar tänka klockan 11 på förmiddagen att o no, dags att vara på spänn för det kan ju komma en KSS (en mystery shopper som kollar oss, typ) Och sen slutar jag inte var på helspänn förren efter klockan 14.
Bloggen ser fortfarande väldigt konstig ut, men jag jobbar på det. Måste fräscha upp mina HTML kunskaper rejält. De få kunskaper som jag hade en gång i tiden. Och det var på den tiden då Skunk fortfarande fanns, en triljon år sen ungefär. Men Pelle är mitt moraliska stöd i det hela. Han har nämligen genomgått samma tragglande med koder hit och dit. tack för sitt stöd plutt!
Valborgsmässoafton imorgon. Ingen brasa för min del, om det inte är någon som eldar i köket på jobbet imorgon kväll. (hoppas lite att Kumlapyromanen svänger förbi jobbet en sväng just imorgon och fjuttar på lite, bara så jag får ledig kväll) Hade hellre varit med mina vänner och myst, men det kommer väl fler myskvällar antar jag.
Ne, nu är det sängen, drömma om HTML koder och KSS besök. It's my life, wohooo.

Ny era

Efter att ha blivit pikad, tjatad på och upplyst om att det kanske är på tiden att ta tag i det här med bloggandet igen, så, ja här sitter jag nu. Sent som satan på natten i vanlig ordning, för det är ju nu tankarna flödar fritt och fingrarna är som mest flitiga...ja på tangenterna alltså. Skirver av någon konstig anledning bäst på natten. Vet inte varför det är så, men kan tänka mig att jag är så nedrans trött så jag inte hejdar mig.  Det bara kommer. Så bli för guds skull inte stötta om det skulle dyka upp svordommar och annat olämpligt som era morföräldrar skulle skämmas för att nämna, eller ens tänka. Nog om det. Det här är en ny bloggera. Bättre, längre, oftare, fyndigare.