Mantorp!

Jag vet, jag vet. Jag har inte uppdaterat bloggen på skitlänge, men jag är en periodare som ni vet. Inte mycket har hänt sen sist. Jobbat på som vanligt. Johan har vart hemma två veckor, (kanske en anledning till dåliga blogguppdateringar?) Han åker på onsdag och är borta 10 veckor. Jag kommer dö. Förra gången han var borta så länge så tyckte jag inte det var så jobbigt innan, men nu vet jag hur mycket jag saknade honom när han väl var borta. Därför fasar jag för onsdagen. Jag kommer garanterat må skit när han är borta. Tur att jag har alla mina backup karlar som tar hand om mig när han är borta. Idag så drar vi till Mantorp och Gatebil. Sova i tält med fyra karlar som har med sig mer öl än vad folk normalt dricker på ett år- spännande. Ingen öl får dock förtäras innan tältet är uppsatt sa vi. Annars kan det hända att vi får sova helt utan tält. Öl+tältuppsättning= mindre bra! Väntar på att Johan ska komma hem så vi kan åka. Han är och hjälper en kompis köra ner sin driftingbil till Mantorp, sen ska han hem hit och hämta oss och släpkärran (vet ni hur mycket skit vi ska ha med oss?!) Nu ska här packas klart!

Ahhh, sommar!

Min dåligt uppdaterade blogg skyller jag på det fina vädret. Man kan inte sitta inne och blogga när det är sånt här kalasväder. Helgen var toppen. Maskeraden var toppen i lördags. Mer maskerader åt folket. Söndagen var jag ledig, hade faktikst sökt ledigt som tur var. Lite trött och sleten på morgonen. Måndagen arbetades det. Utbildningen på kvällen. Är faktikst skitkul att utbilda. Fast det tycker jag mest för att det är skönt med varierande arbetsuppgifter.
Idag har jag varit hemma hos mina föräldrar hela dagen. Var med till färgbutiken med min far, han ville ha färg i samma kulör som huset. Men trots färgkoder osv. så lyckades vi inte hitta den färgen som det skulle va. När de köpte färgen för fem år sen så gjorde väl färgkillen i butiken egen hittepåfärg. Så nu får de väl måla om hela huset i en annan färg typ. Johan har åkt iväg och jobbat, sista passet på Stena. Sen är han ledig tre veckor innan han sticker iväg på långtur. Jag vill inte! Jobbigt!
Skattepengar idag, från att ha haft några hundralappar i skuld till staten så fick jag en femhundralapp tillbaka. Bättre än ingenting iaf. Pengar går ju alltid åt. Ne, nu ska jag ta och öppna alla fönster vi äger och har! Somamren är här =)