Foten i fokus

Hur mysiga är fötter egentligen? Jag vet inte hur ofta ni putsar på fossingarna, men jag gör det inte ofta. Så idag så var jag och syster iväg och inhandlade fotskrubb, badsalt för fötter och fotsalva- för här skulle det minsann bli sommarfina fötter. Och nu sitter jag här med lena (läs måttligt lenare och utan äckliga hudflagor) fötter och målade tånaglar. Tyvärr hade min syster inga vidare färger på nagellack. Mest grönt, blått och lila från den tiden då det var populärt. Hittade en neutral ljus färg iaf, så nu glimmar tossingarna. Nog om mina fötter, ni kanske tycker det är jätteäckligt och mår illa av bara tanken på dem.
Sandra! För tusan vad bra du är. Och alla ni andra som fick toppenbetyg på KSS'en igår. Klockrent. Nu jävlar är vi på rätt spår igen!! Go Burning Hill!
Borde ha gått ut på en promenad idag, blev ju fika förut på shoppingturen. har dock inte orkat idag. Helt slut i kroppen efter att ha jobbat hela dagen. Det är jobbiga förmiddagspass man gör. Finns så mkt som man borde hinna med, som man inte gör. Så får man dåligt samvete för att man inte hinner med. Det jag hatar mest med jobbet är att det medför så mycket dåligt samvete. Man får dåligt samvete om man är sjuk, om man inte har hunnit med alla uppgifter, om man glömt bort att ha rast, glömt äta under sitt pass...glömt gå på toa under sitt pass. Jo då, det har hänt när jag kommit hem från jobbet att jag tagit tre trappsteg i taget med byxorna halvt nere vid knäna för jag verkligen, verkligen måste kissa! Jobb, kallas inte jobb för intet!

The helg

Underbara lediga helgen är snart slut. Har gjort en hel del faktikst. I fredags så var jag hemma hos en kompis och kollade på film med hans familj. Det blev familjefilmen "Förtrollad". Har sett bättre filmer, men det var ändå en helt ok film.
Igår så var mina syskon och respektive här plus vänner. Vi började kolla på Eurovision, men när de kom till Island och vi kom till kvällens femte öl/shot/grogg så testade vi själva våra röster i Singstar. Och ja, jag var rätt nöjd. Spöade både svåger och syster!
Idag har jag shoppat maskeradoutfit till nästa helg. Hittade till och med pistolhölster! För ni har väl hört att jag kommer som Laura Croft. Fast inte lika vältränad och inte med lika stora tv-spels bröst.
Grillade hos mor och far efter shoppingen. Vi hade som goda döttrar med oss mors-dags blomma och paket. Tvättade av fågelskiten från älsklingens bil. Hoppas att den håller sig lite ren tills på onsdag när han kommer hem. Jobbar hela nästa vecka, vill inte. Dessutom så kommer the high boss fredag och lördag och kollar oss. Och vem får köra skift? Som vanligt? ME! Alltid jag, och jag hatar det. Sover skitdåligt, och har hjärtklappning i flera dygn. Hatar, hatar, H A T A R!! Nu ska jag inte tänka allt för mycket på det för då kommer hela veckan bli sömnlös. Ne, en promenad på det här blir bra.

Outdoorfresh

Nu mår jag bättre. Mycket konstigt, hade kanske ätit något olämpligt. Så imorgon kommer jag och jobbar igen. Tycker inte om att vara hemma och sjuk. Finns ju inget att göra. Hatar alla skitdåliga såpor som går på förmiddagarna. De borde inte få kallas såpor utan sopor! Har dammsugit lite här hemma idag iaf, och så passar jag på att tvätta mina arbetskläder. De blir oftast tvättade på jobbet och då finns det inget lukta gott sköljmedel. Så imorgon kommer jag lukta "outdoorfresh", eller vad sköljmedlet nu hette^^ Som en frisk fläkt utifrån? Eller vad menar dom med det namnet. Om det luktar kodynga ute då? Blääää!
Borde nog åka och handla lite. Hade tänkt göra det igår, men då mådde jag ju inge bra- orkade inte åka och handla. Öppnar man våran kyl nu så finns det nyponsoppa, en burk Keso som gick ut för en månad sen, och öl. Det finns alltid öl i kylen här hemma. Johan är boven. Han är en riktig ölfantast han. Nu ska jag fortsätta leka hemmafru och kolla på de dåliga soporna på tv'n.

Sjuk!?

Pelle har du smittat mig? Jag mår inge vidare, ont i magen och illamående. Kände av det redan igår kväll. Skulle ut och gå, men fick vända hemåt efter ett kvarter. När jag kom in i lägenheten så stupade jag på soffan och låg där i två timmar och kved. Imorse så kändes det bättre så drack ett glas juice och åkte iväg till jobbet. Skulle nog inte ha åkt till jobbet egentligen- magen mådde skit hela morgonen. Efter lunch åkte jag hem. Har idag käkat en och en halv knäckemacka, ett glas juice och ett glas nyponsoppa plus några smörgåsrån. Hoppas att det går över snart. Känner att jag behöver äta ordentlig mat.
Johan är och jobbar igen. Alltid lika tråkigt. Typiskt att han jobbar dom helgerna jag är ledig. Är ju då ledig i helgen. Får se om jag mår bättre i magen för i sånna fall kanske jag åker till Kga och kollar in deras DT lite. Får se vad som händer. Nu ska jag ta mig ett glas nyponsoppa och glo på tv.

Hoho

Ibland händer det att det inte blir så mkt uppdaterat här. Oftast under de perioder när karln är hemma. Nu råkar vara en sån period. Är väl en periodare. Sitter och väntar på att Claes. Ska nog åka till Linde en sväng. Ska kila nu. Får bli en bättre blogg en annan dag dag! Hej så länge.

Godmorgon

Snart dags att
åka och jobba. Jobbar bara 10-16 idag, så ska bli skönt. Käka middag inne i Örebro klockan 18 med Karlskoga gänget. Ska bli trevligt, dels å träffa dom och dessutom skönt att slippa laga mat själv. Jag kan laga mat, det är bara det att när jag väl kommer på att jag är hungrig så orkar jag inte laga mat. Då blir det typ pizza elelr liknadna, för jag vill ju bli mätt nu med det samma, på en gång, bums. Jag vet att det inte är så bra, men eftersom man jobbar som man gör så kan man ju aldrig ha några särskilda mattider. Ingen middag klockan 19 här inte. Man äter när man hinner. Så där ja- en tråkig liten blogg innan the work,men det kommer bättre bloggar.Lovar! Ska dra nu .

Whisky??

Det gick kalasbra idag på barnens dag. Strålande sol och massor med barnfamiljer. Och det gick bra att presentera alla uppträdanden. Var mest nervös i början, sen släppte det.
Har precis kommit hem från artonårsfest, så sladdar lite på tangenterna-om ni förstår^^ Var jättetrevligt där. Låter som att det har intagits rediga mängder whisky då allas stämmor är hesa. Bakomliggande faktor är i själva verket singstar... Så otroligt roligt! Fast mot slutet sket vi i mickarna och körde mest allsång. Lät säkert för jävligt, men vem bryr sig!? Mera singstar till folket!

Sol, sol, sol

Kollar på nyhetsmorgon. En person som är med ser ut som en kille, fast det är nog en tjej. Eller också tvärt om, en kille som ser ut som en tjej. Måste vara jobbigt, om man nu skulle vara en tjej som ser ut som en kille, när expediten i klädaffären tar med en in på herravdelningen.
Tur med vädret har vi idag =) Jag ska käka frukopst och göra mig iordning. Sen ska jag hämta upp Sofia så vi kan knalla ner till Kumlasjön. Bra att vara där lite innan, ska testa mikrofon osv. Ni vet, Barnens dag idag! 15.00!

Nervös? Jag? Neeeee..=S

Det var inte så farligt att stänga trots allt. Missade ju massa kul, men folket på jobbet fick mig verkligen på bättre humör! Tack alla! Trodde iofs aldrig att vi skulle komma hem. Nattstäd var segare än sega råttor. Och ändå blev allt inte gjort.
Imorgon gäller det. Jag på scenen klockan 15.00 innför Kumlas alla små barn (och föräldrar, morföräldrar, fastrar, kusiner...aaaaahg =S) Shit, det kommer verkligen vara mycket folk. Haha, jaja. Bara att bita ihop och låtsats som att jag har gjort sånt massa med gånger. Som jag inte har...
Aldrig N Å G O N S I N! Amanda och Maria, var har ni gett er in på!?
Imorgon kväll är jag bortbjuden på fest så det ska bli trevligt. Om det är någon som känner för att köra bil sent på natten, så ring för all del. Jag och en del andra vill säkerligen komma hem fram mot småtimmarna.
Nu ska här sovas och laddas innför imorgon.

Pissh*lvetes nedrans sk*t

Trodde att jag skulle få vara ledig ikväll, men neeeeee. Får åka och köra stängningsskift. Taskigt av en viss
person att skita i allt. Inte så mkt förtroende kvar faktiskt. Hade ju möte i förmiddags med alla skiftledare, så alla har liksom varit där en gång redan. Och de andra skiftisarna kan av olika anledningar inte jobba ikväll. Jag som har haft planer för ikväll i två veckor nu, får skita i det och jobba istället
Var en sväng på Kumlamarken idag iaf. Blev lite marknadsgodis och klassiska "tio par strumpor för en hundring" i massa onödiga färger och mönster. Glömde köpa brända mandlar som är min favorit all time. Har ju godiset iaf.
Börjar bli nervös innför imorgon. (Barnens dag, Kumlasjön ni vet) Min syster Sofia kommer sitta och rita med barnen så hon får lugna ner mig när vi går dit imorgon. Det kommer bli jättekul, och fint väder får vi troligtvis också=)
Då tar jag för givet att vi ses imorgon klockan 15.00 vid stora scenen!!


Pellespersonliga tävling

Pelles nya tävling, som ni inte får missa att vara med i!

Mitt beroende

Det ser ut som att det bor 10 personer när man kommer hem. Ligger alltid minst fem par skor innanför dörren. Jag vet varför. Jag är skoberoende! Hela garderoben i hallen rymmer flera par skor, och golvet likaså. Jag vet inte ens hur många par skor jag har. Men man ska inte klaga. Bättre med skoberoende än något annat beroende. Försöker förklara det för Johan också, men han ser inte mina skor på samma sätt som jag. Han tycker att två par är nog, ett par till vardags och ett par lite finare. Möjligtvis också ett par arbetsskor. Jag skämms inte över mitt beroende, utan ser det mer som en last för min käre sambo. Det är nog mer han som skämms över det-stackarn... Nog om det.
Jag har fått äran att vara konferencier på barnens dag här i Kumla på lördag :D Det ska bli jätteroligt, och jag är verkligen glad att mina gamla arbetskamrater tänkte på moi^^. Så då får ni komma och titta. Kommer vara massor med aktiviteter- fiskedamm, tipspromenad med mera.
Jobbat idag i vanlig ordning. Körde skift, gick bra- inga konstigheter.
Nattmacka nu. Hej


Ledig, typ

Typ varit ledig idag. Med typ ledig så innebär det att vi bara hade lite personalmöte, och sedan lite mer möte med the bosses. Men imorgon, då är jag ledig på riktigt. Ska köra Johan till tågstationen och sen så ska jag umgås med mina syrror. Blir kanske en sväng in till stan, var länge sen vi var där.
Var en sväng hos mormor och drack kaffe förut. Var ett tag sedan. Skamligt med tanke på att vi i stort sett bor grannar. Borde gå dit oftare.
Köpte nytt "skal" till min ipod idag :) Så nu är den rosa. Den färgen jag ville ha från början, men när jag köpte den så fanns den inte i rosa än. Hade velat haft den i rosa. Rosa är fint!
Kollade på 100 höjdare förut. Man undrar ju hur sånna människor får gå löst ute på stan!? Väldigt mycket mysko människor. Och då var det bara fyra stycken amerikaner som var med idag, och så de fyra svenska knäppgökarna. Tänk då hur många fler det måste finnas där ute. Hmmm

Dåligt med sömn

Wohooo. Tråkboken är utläst, så nu behöver jag inte ha dåligt samvete för att det ligger en oläst bok i hyllan. Jag klaradet det!! Nu har jag börjat läst en annan bok, om 90 talets största mordgåtor typ, så det gör inget att jag inte vann boken Pelle ;)
Jobbat idag också, gick ganska bra. Mycket gäster och många busslast. Men det var bara att bita ihop och köra på.
När jag kom hem idag så väntade min karl och vännen Jocke på mig. De hade väntat på mig i flera timmar, de var hungriga och ville åka och handla mat. Medan de väntade så sov de middag på soffan, i två timmar. Trevligt å göra mer med sina kompisar än att bara kolla film och umgås, det går att sova middag två timmar också, haha.
Sov väldigt dåligt natten som var. En av familjens hundar är jättesjuk så låg och var orolig hela natten. Nu är hon på Strömsholms djursjukhus och blir ompysslad så det känns mycket bättre.
Hoppas kunna sova bättre inatt. Behöver det, känner mig trött och sleten i kroppen. Ska sova NU. Gonatt

Dagens mest irriterande

Ne, tråkboken är fortfarande inte färdigläst, men jag planerar att vara klar tills på sönadg när Pelles tävling är avgjord- vink, vink.
Jobbet gick bra idag... (jag veeeet, det blir en hel del jobbprat, men det är ju trots allt där man är varje dag!) Blir så förbannat trött på alla 15,16, 17 åringar som tror dom är skitcoola när dom kommer in svinfulla och beställer 23 cheesburgare och sen har mage och klaga på att de blev illamående av maten. Kom igen! Det är inte maten. Ska ni dricka sprit så lär er för fan att göra det som vanligt folk och ät inte en miljard cheese samtidigt. Så, nu ska jag inte skriva mer om jobbet. Inte i just dagens blog iaf.
Johan är inte hemma för han är på på fest, nykter, och kollar på fulla fjortisar. Fredagsnöje det med. Man blir rätt glad av att titta på fulla fjortisar. Att dom blir fulla på en halv cider och tycker dom är skitsnygga. Bara det är skrattretande.
Och ja, jag är skitirriterad på fulla människor idag. Men de har ju för bövelen inge skam i kroppen!

Stackars olästa böcker

Nyduschad och parkerad i soffan med datorn i knät och Johan som fixar te-gött! Nästan precis kommit hem efter en ganska smärtfri kväll på jobbet. Kan inte påstå att det var jobbigt idag, allt flöt på som det skulle. Emelie gjorde ett bra jobb med att köra skift, så jag behövde bara dra mig tillbaka i köket och sköta mitt. Å, jag vill ha fler sånna dagar.
Innan jag åkte till jobbet idag så försökte jag traggla mig igenom boken jag håller på att läsa nu. Jag började läsa den när vi var i Österrike i Januari...Lite därför jag är med i Pelles tävling. Man kan ju vinna en bok där, och jag känner att jag är i stort behov av en ny, BRA bok. Anledningen till att jag fortfarande envisas med att läsa den är att jag kan inte lägga ifrån mig en bok om den är dålig. Jag har tvångstankar om att jag måste läsa klart. Annars så ligger den stackars boken i bokhyllan och kommer aldrig bli färdigläst av någon. Och sen så får jag dåligt samvete och kommer inte kunna sova på nätterna för jag ligger och funerar på hur stackars boken har det på hyllan. Suck. Jag måste vara alla författares dröm- en som alltid avslutar böcker.
Ne, dags att dricka te och sen ska jag banne mig läsa klart tråkboken!

Tråk Valborg


ÅÅåå, tråkigaste Valborg någonsin. Jobbade iofs till 24.00, men hade förväntat mig att det var lite fest kvar nånstans. Alla hade verkligen gett upp och gått hem. Vad är det med dagens ungdom egentligen. På min tid så var man minsann ute till klockan 4 på morgonen!
Johan och jag tog riktig sovmorgon idag. Till klockan 13 närmare bestämt. Hade egentligen inte behövt sova så länge, men vad ska man göra en röd dag när det dessutom regnar ute? Sova är ett bra tidsfördriv.
Ska iväg och jobba sen, men det gör mig inget. Dubbelt betalt idag och så kör jag inte skift. Bara fördelar. Ser fram emot att åka till jobbet för en gångs skull.